Vi tilbyder – arbejdsområder

Rådgivning og kvalitet

Hos Servicel bestræber vi os på at tilbyde kvalitetsbevidste løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi vil yde den bedst mulige rådgivning som tilfredsstiller behov, ønsker og økonomien på den korte og lange bane.

 

Lange åbningstider

Vi har åbningstider der passer de fleste og uden at det koster ekstra, så har du brug for at en elektriker eller el-installatør enten kommer tidligt eller sent så finder vi nok en tid der passer til jer.

 

”Vores åbningstid er: mandag til fredag fra kl. 6 til 18 og lørdag fra kl. 6 til 14”

 

Bolig – ejer og lejer

Et moderne hjem fungerer bare ikke uden el, det er derfor vigtigt at få lavet de rigtige løsninger så både sikkerhed og komfort er i top.

Vores elektriker og el-installatør er vant til at udfører mindre serviceopgaver som at totalrenoverer hele hytten, om det så er villaen, lejligheden, sommerhuset eller kolonihaven.

Lidt af det vi går og laver:

 

Erhverv – offentlig og privat

Servicel servicerer primært mindre virksomheder, såsom butikker, kontorer, mindre håndværkere og mindre produktionsvirksomheder.

Vores elektriker og el-installatør i Odense tager sig af alle el-opgaver lige fra en enkelt ekstra kontakt til den nye printer til totalrenovering af loftbelysningen i produktionen og på kontoret.

Lidt af det vi går og laver: tilslutning af nye maskiner, skiltebelysning, edb-installatoner, byggestrøm mm.

 

Kontakt os hvis der er en opgave som ikke er beskrevet, vi hjælper altid med at finde den rigtige løsning uanset om det er til hjemmet eller arbejdspladsen.

Telefonen er åben hele døgnet
Top