Inspiration


ER DU KLAR TIL AT TAGE TRYGT PÅ FERIE?

Endnu en dejlig ferietid nærmer sig hastigt, om det så er sommer, efterår, jul, vinter eller forår.

Har du sørget for, at du kan nyde ferien trygt uden bekymring om, hvorvidt der kommer ubudne gæster mens du er væk?

Med et TrueGuard alarmsystem kan du sikre dit hjem! Er uheldet ude, får du med det samme besked herom, og kan reagere på det selvom du er 1000-vis af kilometer væk fra hjemmet.

I TrueGuard serien finder du et kæmpe tilbehørs program, du kan f.eks. lave hjemmestyring, så lys, tv’et og andre elektriske apparater tænder og slukker på forskellige tidspunkter – dette er yderst præventivt som selve alarmdelen. 

 

Læs mere om TrueGuard alarmen, og få lige nu 10% rabat ved at klikke på dette link!


Pagode væglampe

Pagode væglampe har 2 lyskilder, som vil pryde enhver facade, og samtidig give et godt og dekorativt lys, ved gadedøren eller langs husvægge.

Designet af den danske designer Bent Seslef fra Odense – han har udformet den eksklusive udendørslampe serie (Pagode, Oribe og Fakkel) med udgangspunkt i japansk havedesign, tidløs, klassisk og blændfri.

 

Se mere på www.seslef.com


Hold spøgelser og trolde væk med en lysdæmper

Hygge, arbejde eller tryghed – få en lysdæmper så bliver dit lys fleksibelt. Du får både arbejds- og legelys samt dæmpet lys at falde i søvn til – med de samme lamper. Så er det trygt for familiens mindste.


Lys, der selv tænder

Få en bevægelsessensor der selv kan tænde og slukke lyset for dig, f.eks. når du kommer ind i entréen med hænderne fulde.


Brug for en ekstra kontakt?

Tænd og sluk lyset lige hvor det passer dig.
Savner du at kunne slukke loftslyset fra sengen? Få trådløs styring af lyset. Så kan du tænde og slukke lige hvor det passer dig. Kontakten placeres hvor du vil, uden at der skal trækkes kabler og fræses riller i dine vægge.

Telefonen er åben hele døgnet
Top