0 Anmeldelser SKU: s95858

10stk 08IR A60 BMA CNC cutter Indre tråd Hårdmetal indsætte 08IR A60 Forarbejdning af rustfrit stål og stål 08 IR-A60

På lager


Produkt Detaljer

10stk 08IR A60 BMA CNC cutter Indre tråd Hårdmetal indsætte 08IR Forarbejdning af rustfrit stål og stål, PVD TiALN-belagt sub-micrograin kvalitet til rustfrit stål og eksotiske materialer, ved medium til høj skærehastighed (ISO-P20-P40 / K20-K30)

1. Standard hårdmetal skær. 2. Materiale: 100% rå materiale. 3. Med høj styrke, stabilitet 4. Vi kan producere i henhold til tegninger eller-størrelser, der leveres af kunder og acceptere forskellige ordrer.

Vores emballage

Emballage Detaljer.Indre emballage er af plastik boks.Den ydre emballage er af kartoner.Palle er til rådighed på kundens anmodning.Levering Time7-35days efter modtaget fuld betaling.

FAQ

Q:Hvad er din minimum ordremængde?

A: Moq :10stk

Q: Hvad er jeres betalingsbetingelser for nye kunder?

A: krav til Betaling: Paypal eller T/T, eller betaling via Western Union, så længe det er praktisk for dig.

Q: jeg vil gerne bestille en masse produkter.

A: selvfølgelig, vi hilser dig, du for en masse af produkter, vil jeg give dig den bedste pris, og vi accepterer også tilpasning.

Xuzhou BaiYi Metal Technology Co., Ltd.

Vi har haft fokus på CNC-værktøj branchen i 11 år.Vi er meget professionelle i processen, brug, materialer og kvaliteten af vores produkter.Dygtige i hver proces, produkt, produktion, produkt, produktion lever op til internationale standarder i markedet.Kan tilpasses i henhold til dine krav.Vigtigste produkter: Skær i Hårdmetal, Dreje Værktøjer, værktøjsholdere, fræsere, Boremaskiner, U-Øvelser, Vandhaner, Dør, osv

kr226.22

Del

Carmex, Carbid, 16er Ag55, 08ir, Ir-power-kontakten, 16ir, A60, Ir-outlet, Infrarød Stikkontakt, Ir-stik.

materiale Wolframcarbid
Belægning PVD/VCD
Hårdhed HRC45-60
Mærke CKCNC
Brug Tråd Drejning
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer 08IR A60 BMA
Søg