0 Anmeldelser SKU: s185603

2stk Til iphone X XS Antal XR LCD-Skærm OEM Digitizer Med 3D Touch Digitizer Assembly Ingen Død Pixel Til iphone X LCD -

På lager


2PCSFor iphone X XS Antal XR LCD-Skærm OEM Digitizer Med 3D Touch Digitizer Assembly Ingen Død Pixel Til iphone X LCD -

Dette er en ny ikke-defekte OLED har ingen lodrette striber.Skærmens lysstyrke er stabil.Meget følsomme sensorer og touch.Der er ingen støv.bagsiden af skærmen er ren og fri for fedt og pletter.Efter installation af den nye udskiftning skærmen.telefonen vil bruge det FACE ID normalt.Opkaldet er normal.Lysstyrken på skærmen er blød og gør ikke ondt i øjnene.Der er ingen døde pixels.

ღATTENTION:

1. LCDTFT/ OLED-skærm er skrøbelige produkter,skal du være forsigtig med det.Vi har testet to gange, og fyldt det med professionel pakke, før forsendelse .sørg for, at det fungerer, og at holde det sikkert.2. Bemærk sørg for, at pakken i god stand, når du modtager det.Du kan tage billeder eller video, hvis nogen pakke er beskadiget, skal du åbne en tvist med billeder eller video.

2. Test skærmen, før du installerer nogen små dele (herunder home knap,kamera,metal-plade etc. kontakt os, hvis noget problem under en test.IKKE GARANTI, efter det er installeret og anvendt,herunder revnet glas,flex kabel,ingen skærm ,LCD-indre skader.BEMÆRK VENLIGST, AT!

3. Vi foreslår, at bede om professionel reparation folk til at hjælpe dig med at erstatte skærmen,for at undgå unødvendige konflikter.

ღOLED Fordel

Touch 44 kanaler-Følsomhed 1:

Stereo tryk fingerspidser er følsomme

3D TOUCH har en jævnere reaktion hastighed og glattere føler

9H hårdhed ridser støvtæt touch ingen fingeraftryk

High-end materialer, nye bee, håndværk

Glat touch-skærm performance

ღTFT Lcd-skærme Er Tæt På High-end Oled.TFT Farve-Display er Forskellige fra OLED-Farve-Display.Men TFTLCD Virker Som Meget Godt.Der er ikke noget Problem at Røre 3D.Prisen er Forskellig Fra OLED Pris.Dette Kræver, at Alle Kundens Valg.

ღOLED Svært er det Hotteste og Bedste Sælgende Produkt på Markedet, Fordi han er lavet af OLED-Materiale.Farve Kunne mødes som originale.Størrelsen på Skærmen er tyndere og mere raffineret.Selv om prisen er forskellig fra TFT.Men Nogle Kunder er stadig vælge den Perfekte Skærm.En af de Bedst Sælgende.

ღEasy At installere

Problemfri hullet passer usynlige varme bøjning proces

Egnet til at forhindre, at støv ind

kr455.79 kr911.59

Del

Iphone Xs Antal Disply, Apple X-skærm, Display Xr, Iphone X Xs Skærmen Erstatte, Iphon Xr Lcd -, Display Xs Antal, Iphon 6s Lcd -, Stammer Iphone Xs Max Display, Lcd-xs Antal, Shell Oem-x Iphone.

Mærke YWEWBJH
Display opløsning
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Model 3
Model 5
Kompatible Mærker Apple iPhone
Model 1
materiale OLED
Model 4
Display Opløsning 2560x1440
Skærm
Punkt Betingelse ny
LCD-Kit ja
Hurtig Dilivery
Model-Nummer for iphone-X XS
Forsendelse
Kvalitet
Type Lcd-skærme
Model 6
Farve black
Garanti
Test
Model 2
Søg