0 Anmeldelser SKU: s151603

For UMI Umidigi Z2 LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly Reservedele

På lager


Til alle kære købere:

1.Kunder fra russisk, bedes du forlade dit fulde navn, når du bestiller.

2.Bemærk teste det, før lim det til din telefon, eller frame, ellers vil Vi ikke svare enhver defekt eller beskadiget efter montering montering eller lim til dine enheder.

3.Vi foreslår, at du optage video, når du åbner pakken, gør dette ,kan du få erstatning hurtigt, når du opdager, at de varer, der er beskadiget eller ikke fungerer godt .

4.Vi vil markere garanti logo på alle de produkter,Pls holde vores garanti logo på varer, der er godt.

5.Hvis der er nogen problemer med produktet, bedes du kontakte os først, skal du ikke åbne en tvist eller give negativ feedback, vi vil arbejde aktivt for at løse eventuelle problemer, tak!!!

6.Vi giver værktøjer til rådighed gratis.

For UMI Umidigi Z2 LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly Reservedele

Funktioner:

1.LCD Display +Touch Screen Digitizer Assembly

2.Originale OEM Ny

3.100% testet OK

4. Levering inden for 1-2 hverdage Efter Betaling

5.Alle testet ,100% arbejde ! 100% Tilfredshed Garanteret !så du kan føle sig godt tilpas til at købe og bruge.

MEDDELELSE

1.Dette er ikke en nem opgave for en person, der ikke har nogen tekniske færdigheder med Afmontering eller Montering af din mobiltelefon, så du kun vil købe dette element, hvis du ved, hvordan til at installere det eller at nogen kan hjælpe dig.

2.Kan varmt anbefale professionel installation.Bemærk teste det, før installationen, vil vi ikke være ansvarlig for eventuelle skader på dine tabletter/mobil-telefon, som du kan forårsage i løbet af udskiftning af reservedele.

PAKKE

FORSENDELSE

1.Skibet inden for 1-2 dage efter bekræftelse af betaling.Hvis ordren er i løbet af weekenden,vil det tage 2 dage længere.Tak for din forståelse.

2.Gratis Fragt ved Servicel.dk Standard Shipping.Det vil vælge den bedste måde til dit land.Vær tålmodig, for det vil gøre dig vente og vente (normalt 7-60 dage undtagen helligdage).Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering, fragt tid vil være meget afhængig af logistik firma og lokale vejr, told/afgifter, porto,og vi håber på din forståelse, hvis det er muligt.

""

3.Hvis du har brug for hurtig og sikker forsendelse, skal du vælge express shipping (DHL eller EMS), du har brug for.EMS har brug for 5-10 dage; Fedex 4-8days;DHL og UPS vil tage 3-7 dage til at ankomme til, Hvis du vælger, DHL, EMS, etc., hvilket resulterer i den lokale told af køber, er ansvarlige for deres egne.

4.Hvis du ikke har modtaget pakken på leveringstid,bedes du kontakte os via sms eller e-Mail.

Vi vil spore forsendelsen, og svare dig så hurtigt som muligt inden for 24 timer.

5.Vi leverer til Servicel.dk adresse ,så sørg for, at din adresse i Servicel.dk er matchet med din shipping adresse, før betaling.

GARANTI

1.Hvis du modtager en forkert,beskadiget,defekt,skal du kontakte os så hurtigt som muligt.Vi vil være i stand til at hjælpe dig med alle afkast og tilbagebetalinger, der er baseret på betingelse af varen.Hvis køber lavet forkerte rækkefølge,så vi kan

hjælp til at erstatte et rigtige produkt efter modtag tracking oplysninger om afkast,men køber er nødt til at betale shipping gebyrer.

2.vi tilbyder 6måneder garanti,alle vare skal returneres med vores garanti-logoet,lcd med skærm protektor og original emballage.

Vi kraftigt råder vores kunder til at teste produkterne først, før installationen.En returnering vil kun være gyldig, og

behandles efter at vi har modtaget dine varer,køber er ansvarlig for tilbagevenden shipping.

3. bemærk pakke det godt, når du sender varen tilbage.

FEEDBACK

1.Det er meget vigtigt for os at få en positiv feedback fra dig,din positive feedback vil få os til at vokse bedre.vær venlig at give os positiv feedback, 5-STJERNEDE og 5 score DSR, vil vi være meget værdsat.

2.Hvis, for en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os via Besked og vi vil gøre vores bedste for at løse det.Du må ikke forlade en neutral eller negativ feedback, uden nogen kommunikation med os.Du behøver ikke åbne en tvist, eventuelt uden nogen kommunikation med os.

kr255.12

Del

Originale Dele Umidigi, Umidigi Udskiftning Del, Display Umidigi, Skærmen Umidigi Z2, Umi Umidigi Z2 Dele, Lcd-umidigi, Måge Reservedele, Oplader Umidigi, Skærmen Umidigi Z2 Pro, Ameda Reservedele.

Kompatible Mærker umi
QC Bestået
Display Opløsning 2246x1080
Skærm > 3"
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
LCD-Kit ja
Mærke RUBO
Vigtigste skærmstørrelse 6.2"
Farve black
Model-Nummer For Umidigi Umi Z2
Søg