0 Anmeldelser SKU: s123213

Fuld skærm for BQ Akvarier V Plus, VS Plus Hvid

På lager


Meddelelse | Ting at tage hensyn til, når du monterer:

På kompatible skærme, lysstyrken er ikke identisk med den oprindelige.

Skærmen ifølge producenten kan have en blå, gul, pink eller hvid blæk.

Det fører ikke til monteringsvejledningen, som følger det, at det er et emne for specialiserede butikker.

Hvis det er nødvendigt til installation, vi leverer i monteringssæt, selvklæbende så godt.Hvis den skærm, der har pre-anvendes lim, den flydende lim i billedet vil ikke blive leveret, så det er ikke nødvendigt, og hvis det kommer til at blive anvendt dette kan føre til en forkert montering.

De værktøjer, der tilbydes, er basicas, nogle modeller kan have behov for nogle særlige værktøj, at sættet ikke har.

ARTIKEL SKRØBELIGT : Vi anbefaler, at dette er skrøbelige genstande, at de skal håndteres forsigtigt, når du laver den forsamling, hvis ikke de ender med at bryde.Krystal er meget svag, og med den simple tryk, hvis du ikke gå omhyggeligt, kan blive brudt.Det begynder at være sej, når det er monteret, og har en solid base, der ligger bag.Stadig, en kompatibel skærm altid vil være mere skrøbelige end en original.

TYKKELSE : TFT-skærme, som er angivet i titlen, de er altid tykkere og har en lavere opløsning, så det er vigtigt at have teknisk viden for din installation, er det ikke nok at tage af, ren og pasta.Hvis det, du gør, er at tage ud, rengøring og indsætte fra vores synspunkt, du er ikke en tekniker, nogle gange formidler ramme bør fjernes, osv.For at lave en korrekt installation.

Vi tilbyder ikke tutorials, eller samling af tips.Hvis du ikke er sikker på hvordan at montere, kan du bruge vores pick-up service, reparation og levering.Du kan altid spørge os om priser, men om et skøn, det kan variere mellem 30 og 40 euro.

Pre-anvendt lim på bagsiden på ramme-skærme

Selv om den selvklæbende kan vises i foto, pre-anvendt strimler, dette afhænger meget af partiet.Billedet er generisk og kan ikke have, at lim.

LYS VASK

På understøttede skærme, heatsink ikke er til stede, selv om det foto, der viser det.Dette gør de knapper, der lyser op på en ensartet måde.

Trykpunkter | Skygger

Hvis der efter en forsamling, viser skærmen trykpunkter, der er defineret som en farveændring, det er på grund af en dårlig installation.Bag ikke er blevet renset ordentligt, eller der er en skrue, der gør pres, eller bøjet chassis.Et chassis, der er boliger, der er bøjet, selvom 1MM, for en stiv glas det er nok til at skabe et pres punkt, der skifter farve på hvid baggrund til En gul, og så i sort, når lcd ' et stopper med at arbejde.Må ikke forveksle dette med en død pixel, som er en fabrik defekt, hvilket er næppe mærkbar på hvid baggrund.

UDSEENDE

De artikler, der er dedikeret til teknisk service, og kan ikke bære en dedikeret boks til salg, som en parfume for eksempel.Beskæftiger sig med artikel dedikeret til tekniske tjenester er ikke tænkt mig at tage det samme aspekt som en artikel, dedikeret til forbrug, den offentlige.Selv om de ser ud til at blive brugt af bag, som en skærm, der bærer nogle af voldene på ryggen, hvor det passer huset, dette betyder ikke, at de er brugte varer.Du behøver ikke betale opmærksomhed til den del, du ikke kan se inde i telefonen.

PROXIMITY SENSOR

På BQ skærme proximity sensor kan nogle gange mislykkes.De fleste modeller skal kalibreres.Ligesom, nej, det at være teknisk eller laver en skærm samling er ikke at fjerne rengøring og klistre.Proximity sensor, hvis der ikke er kalibreret ved at bløde, skal justeres, tættere på eller længere væk fra skærmen.Der skal gøres, før nogen anden manipulation.Hvis en eller anden grund du ikke komme til at gøre den funktionelle sensor, du 'd bedre returnere den, siden da, har En skærm, der er monteret, kan ikke fjernes uden at give, du giver os.

kr310.44

Del

Skærmen Bq Akvarier V 5, Skærmen Telefon Bq Akvarier 5, Skærmen Bq Akvarier B, Kameraet Tilfælde Bq Akvarier V, Tegnebog Bq Akvarier V, Hus Bq Akvarier V, Original Skærm Bq Akvarier 5, Skærmen Bq Akvarier 4, Skærmen Bq Akvarier A45, Rustning Bq Akvarier V.

LCD-Kit ja
Punkt Betingelse ny
Certificering CE
Oprindelse ES(Oprindelse)
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Søg